pondělí 15. srpna 2016

Království za jídlo a dobroty

Zatím jsem se úspěšně vyhýbala různým brandnooz boxům, zajícům v krabici... vyhýbám se i jídelním swapům (čajové mezi ně nepočítám), ale jednou to prostě muselo přijít. S kým jiným jídelní swap udělat než s mou milovanou Mi, která vyhlásila swap Království za jídlo a dobroty.
Celkem rychle jsme si ujasnili, co máme rády my a naše rodiny a odvážně do toho pustily.
Od Mi dorazila veliká krabice se spoustou dobrot.


Na čem všem jsme si pochutnali?


Jiříkovi poslala Mi křupinky do mléka a cappuccino, úspěch mělo obojí.


Čaj rooibos mám moc ráda, tam byla trefa do černého. Zelený čaj bez cukru, bylo výborné osvěžující pití a zanechávalo v puse skvělou chut. Ovocným pivům u nás nikdo moc neholduje, s Miškou jsme toto malinové ochutnaly, ale zase odložily. Nakonec se ho ujal a vypil Přemek, ale taky se moc netvářil :-D Nadšená jsem z plechovky, která mi doplnila sbírku.

Tyčinky s pizza příchutí byly opravdu dobré a všem je mohu doporučit. Ovšem tortilla chipsy s mexickou salsou byly naprosto luxusní a naprostý TOP balíku. Chutnaly celé rodině a sváděli se o ně boje....miluji příjemně pálivé věci.


Dostali jsme obří sklenici s nutelou...mnam. Oříšky v čokoládě jsme si rozdělili s Miškou. O pralinky jsem se podělila s Přemkem. Čokoládu jsem slupla hned první, po rozbalení balíku. A čokoládky s rumovou náplní a rozinkami, byly naprosto luxusní a opět chutnali úplně všem...moc by mě zajímalo, kde je Mi koupila, protože to byla snad nejlepší sladkost, co jsem kdy měla.
Prostě čokoláda u nás vede :-D



Tak z této hromádky jsem neochutnala nic :-D Cookies ukořistila Miška a jeden perníček měl Přemek a zbytek sebral Jirka. Perníčky mají kluci moc rádi.

Mentolové bonbony mám fakt ráda, hlavně když mě přepadne kašel, nachlazení. Lipečka zase pořád vozíme v autě, miluje je Přemek. Sezamovou tyčinku si vzala Miška. Jen ty banány zůstaly tak něják plonkové... já banány miluji, ale sušené jsou na mě moc tvrdé, fakt je nemusím a zbytek rodiny se na ně taky netváří...ale časem se určitě taky sní.

Mi za balík moc děkuji, hlavně že poslala tolik sladkých dobrůtek a ukázala mi i pár nových věcí.

Co jsem poslala já si můžete podrobně přečíst u Mišky na blogu zde.

 

Jsem z tohoto swapu naprosto nadšená a časem určitě zase nějáký jídelní swap udělám .
Hodnocení swapu 10 / 10


4 komentáře:

  1. Já jsem taky papací :-) Čokolady Ritters jsou absolutně výborné, ale u nás nejsou k dostàní všechny druhy, bohužel. Já si je kupuji, když jedeme do Německa...což je za pár dnů :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Čokolády Ritter Sport kupuju nejčastěji na vsevyhodne.cz.
    Mají tam příchutě nebo balení, které v bežných obchodech vůbec nejsou.
    A to platí i pro Lindt nebo Milku, a jeden čas jsem tam hodně nakupovala Merci. :-)
    Někdy mají výběr hodně bohatý, jindy ne, chce to sledovat (a pak nakupovat ve velkém :-D).
    Ale tyhle rumové čokoládky tam mají taky. ;-)
    http://www.vsevyhodne.cz/cokolady-ritter-sport/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji. Jsi zlatá :-) Takový čokoládový ráj...oj, budeš mít na svědomí mou peněženku :-D

      Vymazat
  3. Už jsem o vašem swapu - resp. o jeho půlce (tedy tvém balíku) četla u Mi na blogu, takže konečně jsem ukojila zvědavost a vím i, co poslala Mi tobě :-). Každopádně povedený swap - oboustranně.
    Já jídlením swapům těžko odolávám, zrovna teď mám jeden rozdělaný a vymýšlím, co do něj...

    OdpovědětVymazat