sobota 6. srpna 2016

Nezapomeň si zabalit do batůžku

Tento swap jsem vyhlásila já a výzvu přijala Michaela.
Už dopředu, než jsem swap vyhlásila, jsem věděla, že ze svých představ budu muset hodně slevit a radši nic neočekávat a hodně se přizpůsobit....pokud bych teda náhodou nenarazila na zapřísáhlou trampku :-D A tak jsem ke swapu přistupovala velice tolerantně a otevřeně...pokud mi někdo nepošle šminky, tak přijmu pozitivně cokoli.
Michaela mě balíčkem mile překvapila.


Upřímně obdivuji každého, kdo má tu trpělivost a dá si práci se zabalováním pidivěciček, každé zvlášt. Já malé věci většinou sdružuji do jednoho většího balíčku.
V první moment mě překvapilo množství věcí...Michaela toho poslala opravdu hodně. Každý balíček měl své číslo a ke každému číslu byla v dopisu hádanka, která měla odkrývat obsah. Hádání mě bavilo, ikdyž jsem se trefila asi jen 2x :-)


Co ve swapu bylo? Vezmeme to hezky postupně:

1. Vlhčené ubrousky...tady trefa na 100% bez nich nedám ani ránu, vozím a nosím je u sebe stále :-)

2. Náplasti...určitě se hodí a do batůžku rozhodně patří. Jen já jsem v tomhle takový lajdák a prostě spoléhám na to, že je potřebovat nebudu. Takže díky za připomenutí, aspon na chvíli se polepším :-)

3. Proteinová tyčinka...nikdy jsem jí neměla, tak aspon jsem jí ochutnala. Nu, moc mě neuchvátila, vozit s sebou jí určitě nikde nebudu. Ale zkusit se má vše, díky :-)

4. Hroznový cukr...oj, ten mám ráda, ale dcerka ještě radši a tak skončil u ní :-)

5. Sušené maso... upřímně nevím, kdo se ho nakonec zhostí, u nás doma se k tomu nikdo moc nemá a tak zatím čeká ve spížce :-)

6. Hořká čokoládka... tu ukořistil syn a  určitě mu chutnala :-)

7. Krém na ruce ... jsem absolutně nemazací typ, ale tohle je šikovné cestovní balení, tak určitě ho někdo z rodiny na cestách využije :-)

8. Antibakteriální gel... tady jsem měla s Michaelou shodu, poslala jsem jí ho taky. Myslím, že je to věc, která se vždy hodí :-)

9. Pidi bloček... já, která nedám bez papíru a tužky ani ránu, tak určitě využiji...na rychlé, drobné poznámky, telefoní číslo, adresu se hodí....možná mi k němu maličko chyběla aspon pidi tužka. :-)

10. Minerální voda ve spreji...pro mě a vlastně pro celou rodinu, to je naprostý TOP tohoto swapu. Úžasná věc a moc za ní děkuji. Už se mnou putuje na každém kroku...skvělé!!! ♥

11. Slunečnicová semínka.. syn je má rád a já je občas přidávám do pečení, takže využití u nás najdou :-)

12. Mapy, informační letáčky na zajímavá místa... moc děkuji. Už ted se těším, až někdy vyrazíme na Moravu a některá místa navštíme. Děkuji Michaele, že tuto mou zálibu v mapách vyslyšela ♥

Celkově se mi swap od Michaely líbil a zadání splnil. Moc za něj děkuji.

Co jsem poslala já, najdete dopodrobna napsané u Michaely na jejím blogu zde.

(foto stažené od Michaely)

Hodnocení swapu 9/10

4 komentáře:

  1. Jsem ráda, že se ti swap líbil.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc mně baví číst si o těch vašich swapech, také jeden s Michelle plánuji :) ještě uvidím jak se domluvíme.

    OdpovědětVymazat
  3. Já myslím, že se swap moc povedl! Super věci jsi v něm našla :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. I tenhle swap se vám povedl. Já bych užila většinu věcí z obou balíčků :-)

    OdpovědětVymazat