pátek 6. února 2015

Vyrob si sám (materiálový swap)

Vyrob si sám, byl název pro materiálový swap. Přesně takový swap jsem chtěla už dlouho s někým uskutečnit, tak jsem byla moc ráda, že si na něj Křehká figurka vybrala právě mě. Napsaly jsme si pár mailů, aby jsme si sdělily svá přání a představy. Já teda ještě celkem podrobně prostudovala Šárky blog. Zase osůbka s naprosto odlišným stylem, ale rozhodně moc zajímavá. Má taky celkem široký záběr, co se tvoření týká.

Ted už co jsem dostala já:
Krásné scrapbookové papíry, což mi připomnělo, že fakt bych už měla začít dělat Jiříkovi další stránky do alba. Volánkovou přízi, v mé oblíbené modré barvě, kterou jsem už dlouho chtěla vyzkoušet. Celý návin zelené organzy, ta se vždy hodí. Zelený rokail, kterého mám ohromnou spotřebu a růžové perličky. Pak nymo nitě a jehly na korálkové šití...ty jsem si vysloveně přála a jsem moc ráda, že mi je Šárka poslala.
Jako bonus jsem dostala mýdlovou hmotu, takže v dohledné době se nejspíš pochlubím i vlastnoručně vyrobeným mýdlem :-)
Swap mi udělal ohromnou, až nečekanou radost. Moc si vážím lidí, co umí číst i mezi řádky, co si dají opravdu záležet. Křehké figurce moc děkuji. Vím, že na 100% všechno využiji.

 Se Šárkou dělala swap i má dcera Michaela . Díky tomu jsem věděla jednu věc, kterou mi Šárka neřekla, že má ráda plechové krabice. Proto obal pro swap byl celkem jasný.

A co jsem jí poslala:


Vše jsem se snažila vybrat podle toho, co si Šárka přála. Navíc jsem přidala jen lepící krajky, které podle mého uvážení se Šárce k jejímu stylu budou hodit.

Hodnocení swapu 10 / 10 a zase klidně bych dala i víc.

Článek o swapu u Křehké figurky na blogu.

Pokud tvoříte, děláte ruční práce a chtěli byste si se mnou podobný materiálový swap poslat, napište. Zkusíme se domluvit.


3 komentáře:

  1. Jsem moc ráda, že jsem se trefila a swap se Ti líbí :).
    Stále mám z obou balíčků zpětně krásně hřejivý pocit.
    Přidávám se k odběratelům Tvého blogu a snad tu za nějaký čas uvidím, jak dopadly Tvá první mýdla :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ty krajkový pásky jsou úžasný :) Můžu se zeptat odkud jsou a kolik stály?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem je v papírnictví, cenu přesně už nevím, ale určitě do 100 kč.

      Vymazat