sobota 2. dubna 2016

Mnoho za málo

"Mnoho za málo" byl název swapu, který vyhlásila Bohunka. Chtěla bych napsat, že Bohunka je moc milá osůbka, ale i tak byl pro mě ten swap dobrodružný a přiznám se i stresový. Dostala jsem totiž dlouhý elaborát toho co ano a co ne :-D (ne, že já bych na blogu svůj elaborát taky neměla). Ve výsledku jsem vždycky vymyslela, koupila něco co jsem měla v podvědomí, že Bohunka má na seznamu ano, vítězoslavně jsem to dala na hromádku a v zápětí si přečetla, že to vlastně nevyhovuje vůní či jinak :-). Když se mi doma sešly takto asi už 3 věci, tak jsem si řekla, že na to musím jít jinak. Vybrala jsem jen dva základní body a těch se držela.
Bohunka má ráda puntíky a ráda peče. Dostala ode mě dopisní papíry s puntíky, sešit na psaní receptů, samolepky s beruškami, putíkaté košíčky na pečení, mandlový a rumový cukr, gelovou potravinářskou barvu, bylinkové čaje... Upřímně řečeno kromě košíčků jsem si nakonec nebyla jistá ani jednou věcí, jestli se Bohunce opravdu strefím do vkusu a zkoumat jestli v čajích není máta nebo jiná bylinka, kterou nemá ráda, jsem už opravdu sílu neměla.


Aby toho nebylo málo, tak po rozbalení swapu od Bohunky jsem znervozněla ještě víc. Poslala mi totiž naprosto dokonalý swap, krásně zabalený a s moc hezkými věcmi.


Dostala jsem kopřivový čaj (od této značky jsem bylinkové čaje ještě neměla), semínka hvozdíku, sprchový gel (nádherně voní), čokoládu (moc dobrou, padla jako první), tenké fixy, nádherné Muchovy pohledy, levandulovou bombu do koupele (o tu mě obrala dcera), krásnou záložku do knížky (ta mi opravdu udělala radost). Bohunka přidala i cappuccino pro syna.
Ten swap byl opravdu krásný a citlivě vybíraný.
A tak já čekala jak na trní, jak to dopadne s tím mým, větší trému jsem snad u žádného swapu ještě neměla. Nakonec jsem se  večer dočkala a Bohunka mi swap ocenila krásným kladným hodnocením. Jsem ráda, že i ona byla spokojená. Já ji za swap ještě jednou moc děkuji, byl krásný.
... Jestli náhodou v těch čajích ta máta je, tak se dodatečně omlouvám :-)

Celkově swap hodnotím 10 / 10

S Bohunkou bych ráda zase někdy zaswapovala, snad posbírám odvahu :-D


3 komentáře:

  1. Oba balíčky vypadají skvěle. Jinak s Bohunkou jsem právě úspěšně dokončila swap, recenzi ještě chystám, ale měla jsem stejný problém nebo spíš strach jako ty Dani, ale stejně jsem se pak netrefila úplně. Já si pořád říkala oříšky a ona u nich měla NE:D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak vidím, že ty obavy máme všichni. :D (A to jsem taky "slečna náročná".)
    Krásně ses s tím vypořádala :)

    OdpovědětVymazat