pondělí 2. května 2016

Kytičkový balíček (swap)

Kytičkový swap vyhlásila Libuška. Libuška je moc milá mladá žena a má malou dcerku Barušku.
Balík mi přišel poměrně velký a když jsem ho otevřela vykoukla na mě spousta dárečků.



Dostala jsem papírové kapesníčky (nu proč ne, těch není nikdy dost), krémové tekuté mýdlo, omalovánky, sešit s chrpami, velkou květinovou kancelářsou sponku, parfém, vonný levandulový sáček, čaje, sprchový gel, přívěšek sovičky, zlatou temperu, nějáké čokoládové figurky a Jiřík dostal cappuccino.
Balíček byl poměrně bohatý, jen bych ho nenazvala kytičkový. Kdyby to byl všeobecný "pel mel" neměla bych výhrad, takto jsem z něho byla trochu rozpačitá. Ale věci více méně využijem doma všechny, takže spokojená jsem.

Já tento swap pojala jinak. Od začátku jsem do něho šla s tím, že pošlu 1 - 2 hodnotnější věci a ne spoustu drobností. Libuška má ráda Slunečnice a vínou barvu. Osud tomu chtěl, že zrovna v tu dobu na Fleru běžela slevová akce a já tam pro Libušku ulovila kabelku, přesně pro ni. Přidala jsem k ní 3 vlastnoručně vyrobené korálkové slunečnice a zrcátko se slunečnicemi.


Jak už jsem psala má Libuška dcerku, a tak i na ni v balíčku ode mě čekala kytička a malé čokoládky.

Vím, že jsem hodně riskovala, že se Libušce kabelka nebude líbit a celý swap bude o ničem. Naštěstí Libuška byla moc spokojená. Já doufám, že jí kabelka bude dlouho sloužit.
Občas je fajn udělat swap s jednou hodnotnější věcí a neposílat stále spoustu drobností.

Hodnocení swapu 8 / 10

1 komentář:

  1. Ta kabelka je naprosto úžasná!:) Miluji crossbody tašky a tahle je navíc s kouskem přírody:) No a slunečnice jsou taky krásné!

    OdpovědětVymazat