sobota 15. října 2016

Kniha a drobnost

Přesný název tohoto swapu byl "Kniha a drobnost pošesté" a vyhlásila ho Bohunka. Na swap jsem se přihlásila s jasnou představou, kterou knížku pošlu. Knihu Kolotoč strachu jsem si koupila začátkem léta a přečetla jsem jí jedním dechem. Měla jsem nutnou potřebu poslat jí dál....

 ***

Ted se však nejdřív podíváme, co jsem dostala od Bohunky já. Stále obdivuji její preciznost při balení dárečků...a ten krásný balící papír plný motýlků. Jako obvykle k balícímu papíru ladila i obálka (Bohunka je prostě estét) s milým dopisem.


Dostala jsem knihu Bezbranná, která mi udělala velkou radost. Kdysi jsem ji měla půjčenou z knihovny a moc jsem si přála mít svou. Ke knize samozřejmě patří z záložka. Tu, kterou jsem ve swapu dostala se mi moc líbí.



Ve swapu taky byla spousta dobrot. Bohunka se držela přesně toho, co miluji...čokoláda, pistácie, pendrek, máta.


Balíček byl doplněný vonným voskem a věcmi do koupele...těmi mě Bohunka celkem pravidelně ve swapech zásobuje. Nejspíš máme pro koupání obě stejnou slabost, když jsme ta vodní znamení :-)


Celý swap byl moc povedený a udělal mi velkou radost. S Bohunkou swapuji stále radši a radši, je prostě úžasná ♥

***
Já ve swapu kromě uvedené knížky poslala ještě jednu další, kterou jsem objevila při úklidu knihovny. Přidala jsem Bohunky oblíbený čaj, látkový obal na knížku, záložku ručičku, špalíček do koupele a vosk s vůní marcipánu. Na poslední chvíli jsem do obálky ještě dala i nějáké samolepky, které jsem dostala od Kancelářské myšky a nevyužiji je a lepící papírky.

(foto stažené od Bohunky)

Celkově tento swap hodnotím jako velmi povedený. A moc za něj děkuji.
Hodnocení 10 / 10

4 komentáře:

  1. Moc hezká výměna. Čokoládovou tyčinku Já, pistáciová, doporučuji :-) A vosk Aloe Vera nemůžu sehnat :-(
    http://siraelxy.blogspot.cz/2016/09/podzimni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, tak koukám, kam až moje kniha doletěla :D Koupila jsem a poslala "idliketokissyou", ta to poslala "Stupidiack" a ta zase tobě :D no wau! Jsem zvědavá, kde skončí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mně v knihovně :-) Dál posílat nebudu, já ji měla na seznamu mezi knihami, co jsem si chtěla pořídit. Takže vlastně děkuji i tobě, že jsi ji dala do oběhu :-)

      Vymazat
  3. Moc hezký swap. Bohunka swapy fakt umí (taky už jsem s ní swapovala) a ty taky. Takže z toho vlastně jiný než prima swap být nemohl :-)

    OdpovědětVymazat