sobota 9. července 2016

Swap plný fantazie

Na tento swap, který vyhlásila Mi, jsem se původně vůbec hlásit nechtěla. To téma je mi totiž dost vzdálené a na Víly, Skřítky a podobná stvoření opravdu nevěřím. Při třídění mého "čarodějnického" materiálu jsem ovšem našla karty, které jsem chtěla Mi dát a skvěle se do tématu hodily...a tak to dopadlo, jak to nakonec dopadlo a byla jsem tam...
Karty jsem sice měla, ale zbytek jsem tak říkajíc "vařila z vody" neměla jsem se moc čeho chytit...

Chtěla jsem poslat hodně tvořivý DIY swap...a tak jsem udělala mýdlo, na které jsem si speciálně koupila silikonovou formu s květinovou vílou (formu jistě ještě bohatě využiji i jinde)...umotala jsem modrou růži z korálků, protože jsem se na Mi blogu dočetla, že je to její oblíbená květina. Na Fleru koupila zrcátko s tématickým námětem, v papírnictví dopisní sadu opět s příhodným zdobením a v čokoládovně levandulovo borůvkovou čokoládu. Co jsem opravdu chtěla Mi poslat byla mnou vyrobená kniha o vílách, což se mi nakonec povedlo.
 Swap jsem doplnila knížkou o jedovatých rostlinách a zvířatech výměnou za knihu o auře, kterou mi Mi slíbila. Jelikož se blížily Mi narozeniny, tak jsem jí nechala udělat razítko EX LIBRIS s myškou a jejím jménem. Myslím, že takové razítko by měla mít každá knihomilka.


Podrobně se o tom, co jsem Mi poslala dočtete na jejím blogu zde.

Od Mi došel balík obrovský, přeobrovský...


Záhy se ukázalo proč. Dárky jsem totiž nedostala jen já, ale i Přemek


a Jiřík...toho čuníka si hrozně zamiloval :-)



Nyní již k samotnému swapu... věcí bylo moc, moc, moc...Mi se opět jak s oblibou říkám rozjela.


Slíbená knížka o auře, samolepky, ozdobné kolíčky, vonné svíčky, pohled a záložka s mým milovaným Muchou ♥, věneček do vlasů (zabavila dcerka),



pěna do koupele, tymiánový olej (jedno z mých přání z Dej mi dárek), šumivé srdíčko (opět zabavila dcerka),


indiánský čaj, oříšky v čokoládě, Toffife, nakládané zelí s křenem (mňam), pečený čaj,


kus hvězdného nebe :-)


Úplně naprostý top dárek bylo pro mě tohle zrcátko ♥ Přesně, jak k němu Mi napsala: "Každá Víla i Čarodějka musí mít někoho, kdo kráčí tu kouzelnou chvíli s ní. Někdy je to odraz v zrcadle, někdy náš milý."

Jako příjemný bonus balíčku beru látky, do kterých měli dárky zabaleny kluci...oj, chcete-li mě hodně, hodně potěšiti, balte mi dárky do látek :-)


Swap od Mi byl bohatý, přebohatý... moc se mi líbilo její pojetí, že Víla z lesa, posílá pozdravy, dárky Čarodějce :-) Přesto mi na tom swapu něco nesedělo. Nemůžu mu vytknout ani to nejmenší, byl krásný, moc mě potěšil, ale prostě jsem z něho necítila tu moji Mi....Vím, že když ho tvořila nebyla ve své kůži a měla těžké období nebo to třeba to bylo jen tím tématem, které mi ne úplně sedlo :-)
Rozhodně za něj Mi moc děkuji, zrcátkem se opět dotkla mého srdce ♥

Hodnocení  9 / 10






2 komentáře:

  1. Tenhle swap me hrozne moc potesil a pohladil po dusi. A to narozeninove prekvapeni!:) Jsi nejuzasnejsi carodejka:*

    OdpovědětVymazat
  2. To razítko je úžasný!

    OdpovědětVymazat