pátek 30. prosince 2016

Čajový adventní swap

Adventní swap s čaji jsem vyhlásila na Swaplace již v říjnu a přihlásila se mi do něho Stáňa. Což jsem uvítala, protože je známa svými zásobami čaje, zároveň jsem však měla obavy, abych ji nezklamala. Stáňa sbírá obaly - přebaly čajů a přece jen moje zásoby se skládají z čajů celkem běžných.

 Každý balíček jsem doplnila vlastnoručně vyrobenou korálkovou hvězdičkou. 

Čaje v balíčku byly různorodé a doufala jsem, že aspon některými Stáňu potěším.

 Balíček jsem doplnila na každou neděli, Mikuláše a Štědrý den nějákou dobrůtkou navíc.

Vše jsem zabalila do černé krabice, kterou může Stáňa využít i dále a doplnila Veverkou z překližky...přezdívkou Veverka se Stáňa prezentuje na netu. 
(fotky jsou stažené od Stáni)

 ***

 Od Veverky došla velká krabice, což bylo překvapení...opravdu jsem tak velkou zásilku nečekala.

 Dostala jsem Ahmad hrníček s talířkem, sušenky k čaji, které Stáňa sama pekla....byly moc dobré :-)
 Navíc jsem ještě dostala šumivku do koupele. Což byla trefa, ráda čaj popíjím i ve vaně :-)

Stáňa myslela i na Jiříka...moc děkujeme ♥

Se samotnými čaji jsem byla moc mile potěšena, protože z valné většiny se mi Stáňa strefila do chutě. Každý den na mě čekal krásně zabalený balíče s dvěmi čaji a jedním citátem. Jeden z čajů jsem si vždy večer udělala a druhý schovala na focení. Nejtěžší bylo vydržet a nerozbalit vše najednou.
Citáty jsem doplnila do fotek postahovaných na internetu a založila Čajové album na FB...k nahlédnutí zde. Pokud nemáte FB, tak aspon malá ukázka.




Za swap Stáně - Veverce moc děkuji. Dokázal mi zpříjemnit předvánoční čas. O swapu se také může te přečíst na blogu u Veverky...zde.

Hodnocení swapu 10 / 10



3 komentáře:

  1. Už jsem o vašem swapu četla u Stáni. Moc hezký nápad.

    OdpovědětVymazat
  2. Danielo, jsem ráda, že i ty jsi byla se swapem spokojená a že se mi opravdu povedlo trefit se do tvých čajových chutí, o což jsem se snažila. Tvůj swap byl úžasný - jak zabalením, tak dárečky. A spokojená jsem byla i s přírůstky do sbírky (9 nových přebalů) a navíc už jsem některé, které jsem já měla vyměnila s kamarády-sběrateli.
    Tenhle swap od tebe byl supernápad.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem si vzpomněla - v informacích pro swapování máš, že hledáš čajové přebaly pro teabags folding. Já teď dostala od jednoho známého krabici čajů (tedy přeblů od nich) na přebrání. Až vyberu, co se hodi do sbírky nebo na výměnu, určitě mi zbude spousta běžných přebalů. Chtěla bys je poslat? A mohou to být jen obyčejné barevné, bez obrázků- něco jako je tenhle http://rodina.cz/scripts/album/photo.ASP?id=2036919&from_fid=4053&from_kid=15365 ? (odkaz je na mou stránku s přebaly na výměnu). Pokud ano, tak mi napiš na mail s.voskova@volny.cz

    OdpovědětVymazat