středa 29. června 2016

Víkend se Šárkou (24.6. - 26.6.)

Společný víkend jsme plánovali delší dobu dopředu, pak se nám to na poslední chvíli málem zvrtlo, ale naštěstí vše dobře dopadlo a Šárka dorazila v pátek večer s krosnou a obrovskou cestovní taškou. Jejich obsah byl přísně tajný, ale všichni jsme byli moooc natěšení.
To herní bláznovství vypuklo už v pátek...a tak jsme lepili, psali,kreslili, hádali, luštili...vše pod přísným Šárky dozorem. Samozřejmě jsme se i hodně nasmáli...hlavně u Mišky básniček, bohužel se obávám, že nejsou publikovatelné :-D


Všichni se moc snažili, protože jsme byly natěšeni na ceny, které doputovaly v těch Šárky zavazadlech. Páteční hlavní cenu Super šílence vyhrál Přemek.


Herní šílenství pokračovalo v sobotu odpoledne, kdy dorazila ještě posila v podobě Olina a Vendulky. Dělali jsme zvířátka z balonků.


Někteří ta zvířátka pochopili úplně jinak :-D


Pak nás Šárka pěkně proháněla po dvorku, když jsme hledali krabičky od sirek a hráli pohlednicové pexeso.


To některé z nás totálně zmohlo.


Ale odměny byly krásné a sem tam i sladké. Mně nejvíc potěšily svíčky, co Šárka sama vyráběla.


Bezva knížky.


A sposta další cen...zápisníčky, bloky, tužky, společenské hry, kalendář, štětce, hrnečky, zrcátka, samolepky, cukrátka...no byla toho spouta. Nadšený byl i Jiřík, moc ho to bavilo a vyhrál spoustu cen.


Šárka od nás dostala taky dárky, protože se blížil její svátek.


Víkend byl moc fajn a myslím, že jsme si ho všichni moc užili. Škoda, že musela Šárka v neděli už v 6 hod. ráno zase odjet.

ŠÁRKO, MOC DĚKUJEME, BYLO TO SUPER, JSI SKVĚLÁ !!!

více fotek najdete zde

1 komentář:

  1. To vypadá na parádní zábavu:) Takhle nějak vypadají skoro každé naše narozeniny ve starém hradě:)

    OdpovědětVymazat