čtvrtek 2. června 2016

Hrneček a oblíbený nápoj podruhé (Nekonečný swap)

Jak jsem psala v předchozím článku, o Hrníčkový swap projevila zájem i Anežka. Jelikož jsme spolu už jeden swap dělaly a dopadl svěle, tak jsem jí vyšla vstříc a vyhlásila swap i pro ni. To mě ještě ani ve snu nenapadlo jaké to bude mít pokračování :-D
Od Anežky přišel balíček s velkým předstihem a byl v něm opravdu nádherný hrníček s indickým slonem, doplněný pečeným, květovým a sáčkovým čajem.


Anežka se naprosto skvěle strefila jak do mého vkusu, tak i chutí. Hrníček i krabička krásně zapadnou do mého čajového koutku. Květové čaje zbožnuji a švestky jsou mé nejoblíbenější ovoce.

S mým swapem to bylo horší...posílala jsem víceméně to samé, co Báře, jen čaje jsem trochu pozměnila podle preferencí. Bohužel hrníček s Malým princem se cestou k Anežce rozbil.


Protože hrníček byl podstatou tohoto swapu, tak jsem obratem psala do porcelánky VIVA a  objednala hrníček nový. Sice se trochu divili, ale vše klaplo a hrníček jsem měla doma opravdu rychle. Aby nešel k Anežce tak opuštěný, tak jsem k němu přidala pár čajů.


Tímto jsem považovala swap za ukončený.
Anežka mi však za pár dnů psala, že mi posílá balíček, sice jsem kladla odpor, ale nebylo mi to nic platné. Tímto se rozpoutal mezi námi náš nekonečný swap :-D

Od Anežky mi přišel přívěšek, korálky, kokosové kafíčko, čokoláda a moc hezký pohled.

Já Anežce poslala krém na ruce, relaxační sůl do koupele a mýdlovou kočičku.

Od Anežky dorazil materiál na korálkové tvoření, knížka a halva.

Ted je zase řada na mně...zatím nevím, co pošlu, ale určitě nějáký nápad přijde :-)

Swap snad ani hodnotit nejde. Napřed mi nadělal spoustu starostí navíc, ale ve výsledku jsem poznala a stále dál poznávám skvělého člověka a to se prostě body vyjádřit nedá.
DĚKUJI ♥

Anežka vytváří i moc hezké šperky. Koukněte na její stránky tady a nebo tady.


3 komentáře:

  1. Jsem ohromně ráda, že se můžeme takhle přes swapy poznávat! Moc mě to baví! Děkuji! :-)

    OdpovědětVymazat