čtvrtek 9. června 2016

Swap " Máš ráda čaje?"

Swap vyhlásil Petr. Aktuálně je to jediný aktivní kluk na Swaplace. Jelikož jsem s mužem nikdy swap nedělala, tak jsem výzvu přijala. Úkol byl rychlý a jednoduchý...poslat si 30 různých sáčkových čajů.
Momentálně mám čajů poměrně velkou zásobu, tak jsem mohla Petrovi swap poslat obratem.


Ke 30 sáčkovým jsem jako bonus přidala jeden květový.

Na swap od Petra jsem si musela asi 3 dny počkat, ale i tak to bylo super rychlé. Došly mi čaje v obyčejné obálce...to mi nevadilo, Petr mě na to dopředu upozornil. Co mi ovšem dost vadilo, bylo to, že čaje bez papírových přebalů byly také jen tak hozeny do obálky s ostatními. Navíc nálepky s popisem druhů se cestou téměř všechny odlepily a já dostala takový rébus, co je co. Myslím, že 100x lepší by bylo dát čaj do zipového sáčkua nálepku nalepit na něj.


Naopak mile mě potěšilo to, že jsme se shodli jen ve  dvou čajích.
Vzhledem k nedostatku v balení jsem chvíli zvažovala dát neutrál. Pak se mi to rozleželo v hlavě. Petr je 12 letý kluk a prostě uvažoval čistě chlapsky, žádné zbytečnosti navíc. Ostatně pochybuji, že 30 letý muž by čaje poslal zabalené jinak...pokud by to teda nebyl čajomilec :-)
Takže Petrovi za swap děkuji, poznám díky němu další čaje, co jsem ještě neochutnala. Pomyslné body mu strhávám jen zde, ve svém soukromém hodnocení.

Hodnocení swapu 6 / 10

1 komentář:

  1. Hned jsem koukala, jestli by tam byl nějaký do mé sbírky... (nebyl - všechny mám ;-))
    Jinak s tím hodnocením je to někdy dilema, co? Já teď dala svůj první neutrál, ale odhodlávala jsem se dost dlouho. I proto, že slečna podle fotek předtím dělala hezké swapy. Ale ten náš se jí nepovedl - balením (tedy spíš nebalením), výběrem věcí i nedodržením domluvené hodnoty. No schválně - jestli se ti bude chtít, tak mrkni ke mně na blog - swap Jahody v čokoládě, co si o tom budeš myslet.
    U Petra jsi myslím udělala dobře - z těch důvodů, které píšeš. Já bych taky jen za balení-nebalení neutrál nedala, zvlášť když je to ještě "mládě".

    OdpovědětVymazat