středa 13. srpna 2014

Směr Zbiroh (čtvrtek 7.8.2014)

Balit jsme začali, až ráno, takže jsme vyjížděli poměrně pozdě, z Broumova jsme vyjeli až po 11 hodině. Zastavili jsme se v Jaroměři na naší oblíbené zmrzlině a pak už jsme pelášili směr Hradec, Praha, Zbiroh. No Pelášili, spíš jsme se courali, často zastavovali. Při jízdě po dálnici jsem i pospávala.


Těsně za Prahou nás chytl děsnej liják a snad během minuty jsme byli totálně promáčení. Během dalších deseti minut bylo po děšti. Naštěstí bylo teplo, tak nám to ani nevadilo. Nejhůř dopadl Jiřík, protože měl totálně promáčené boty. Navíc část cesty stál patou na výfuku, takže jednu botu měl seškavařenou.
Po 17. hodině, jsme dorazili do Zbiroha a prvně šli koupit Jiříkovi nové boty...to nám ta dovolená pěkně začíná... Pak nakoupili zásoby a jeli na zahrádku.


 První nás vítalo prasátko.


Přišel se na nás podívat i Honzík (táta naší Mourinky)


Chatičku jsme měli už nachystanou, tak jsme se mohli zabydlet. Když už jsme byli z části vybalení, tak za námi přišla Jana s Láďou.


Taky Kristýnka, která se ale pořád schovávala a vůbec se fotit nechtěla.






Když pak odešli, tak jsme dovybalovali, udělali si večeři, uložili Jiříka a chvíli hráli a zpívali.





Fotek bude nejspíše požehnaně, Jiřík totiž sotva vlezl na zahradu, tak vytáhl foták a fotil jak divej. Jsem ráda, že ho to zase čaplo, aspon se nebude nudit.



Žádné komentáře:

Okomentovat